Preskoči na vsebino


Vnesite vaš naslov

ZAKONSKI JUBILEJI 2019

Najprej vam v osebnem imenu in v imenu župnije čestitam za doseženi jubilej zakonskega in družinskega življenja.

Če se želite pridružiti skupnemu praznovanju,skopirajte, izpolnite in oddajte  priloženo prijavnico:

Ime žene

                                 Dekl. Priimek:

Ime moža

 

Priimek

 

Datum poroke

 

Kraj poroke :

 

Naslov:

 

Telefon:

Hišni telefon

 

Udeležila bi se kosila  pod šotorom.

 Da                 Ne

Za kosilo želim še prijaviti število oseb:

 

         

K

Vstopili smo v poletni čas, ko bomo ob 24. Prazniku župnije praznovali  tudi zakonske jubileje. K trinajstemu skupnemu praznovanju okroglih zakonskih jubilejev ste vabljeni vsi, ki praznujete 5, 10, 15, 20, 25, 30, 35, 40, 45, 50, 55…  obletnico in ste že morda bili na  praznovanju v minulih jubilejih. Izpolnjeno prijavnico vrnite v župnišče Griže do 11. avgusta 2019 ali že prej.  Hvala.

Kako smo si zamislili slavje  jubilejev 2019?

  1. Slavje v cerkvi.  Slovesnost bomo imeli v nedeljo, 18. avgusta v okviru 24.  praznovanja Praznika župnije. Ob  9.30 uri bi se zbrali pred cerkvijo sv. Neže v Libojah.  Tu    jubilanti prejmejo praznični šopek. Slovesnost v cerkvi se prične ob 10. uri. Za jubilante so posebej rezervirani sedeži. Med jubilejno mašo jubilanti obnovijo svoje zakonske obljube.  Jubilanta ob koncu maše prejmeta še spominsko diplomo. Z vsemi slavljenci se napravi skupni posnetek.
  1. Po končani slovesnosti v cerkvi, če boste želeli, bi nadaljevali slavje pod šotorom, ki ga vsako leto postavimo ob slavju praznika župnije.
  1. Prijavni list oddajte v župnišču ali po pošti do 11. avgusta. Če želite, lahko  to sporočilo posredujete tudi drugim.

 

Veselimo se podarjenih let skupnega življenja. Svoje sodelovanje  prijavite v župnišču. Prijavnico najdete tudi na spletni strani naše župnije.

Lokacija:
Print Friendly and PDF