Preskoči na vsebino


Vnesite vaš naslov

Počitnice  Ankaran in Oratorij 2017

Počitnice Ankaran in Oratorij 2017

V četrtek, 21. in v petek, 23. junija bo potekalo 2. srečanje delovne ekipe ob pripravi za izvedbo 27. počitnikovanja Ankaran 2017 in 21. Oratorija 2017 v Libojah. Počitnikovaje v Ankaranu bo med 3. in 9. julijem za prvo skupino in med 9. in 15. julijem za drugo skupino. Počitnikovanje Oratorij 2016 pa bo potekalo v župnijskem  domu v Libojah med 24. in 28. julijem. Prijavnice najdete na spletni strani župnije Griže. Prva skupina je že zapolnjena, v drugi je še nekaj prostih mest. Prijave za Oratorij se zbirajo do konca junija oziroma do zapolnitve prostih mest.

Prijavnico prenesite na svoj računalnik, kjer jo   izpolnite, natisnete, podpišete in pošljete  ali osebno prinesete  v pisarno Župnije Griže.

Prenesite prijavnico.

27. Počitnice  Ankaran in 21. Oratorij 2017

V ponedeljek, 3. julija je pričela s počitnikovanjem v Ankaranu prva skupina  53 otrok in 19 mladih, ki so prevzeli nalogo  izpeljati počitniški progam z naslovom Dotik nebes Osrednje dogajanje počitniškega programa se je odvijalo ob podobi  Marije, Jezusove in naše nebeške matere. Druga skupina je  prišla v nedeljo, 9. julija. Isti  dan se je vrnil prva skupina. V drugi skupini je bilo 45 otrok in 18. mladih  za izvedbo programa.  Celotni progam  in čas počitnikovanje je potekal  delavno, v lepem vzdušju, zelo topli vodi in precejšnji poletni vročini. Oba tedna sta minila mirno brez zdravstvenih težav, tu in tam je nastopila kriza domotožja. Z nami je bil božji blagoslov.  Hvala tudi 47. dobrotnikom, ki so na različne načine pomagali    z materialom ali finančno pomočjo. Donacijo je namenila tudi Občina Žalec.

Pred nami pa je že 21. Oratorij v Libojah, med 24. in 28. julijem. Prijavljenih je 39. otrok in mladih. Kdor želi, lahko prespi v župnijskem domu. V sredo, 26. 8. je predvideno kopanje v Termah Čatež. Če kdo želi, se lahko pridruži, imamo pet prostih mest.  Odhod ob 8.15 uri iz Liboj.

Lokacija:
Print Friendly and PDF