Preskoči na vsebino


Vnesite vaš naslov

 

PRIJAVNICA ZA POČITNIKOVANJE ORATORIJ IN ANAKARAN 2022

 

 

V spodnja polja vnesite vaše podatke s tiskaninami črkami. Prosimo izpolnite vsa polja:

 

 

Ime:

Naslov:

Priimek :

Poštna številka :

Datum rojstva:

Kraj:

 

Občina:

KONTAKTNI TELEFON:

 

 

RAZRED (obkroži)

 

  1.,   2.,   3.,   4.,   5.,   6.,   7.,   8.,   9. 

 

Velikost majice (obkroži):            5/6;        7/8;        9/11;      12/14 let

 

Plavalec:             DA

 

               NE

 

1.

 

Skupina od 04. – 9. julija

 

1.

 

Oratorij od 24. do 29. julija

 

2.

 

Skupina od 10. – 15. julija

   
         

 

Ime očeta:          _______­­­­___________________    priimek očeta    _______­­­­___________________

 

Ime matere:       __________________________    priimek matere _______­­­­___________________

 

 

 

Zdravstvene posebnosti:

Epilepsija

Alergije splošno

Srčne težave

Alergije na zdravila

Piki žuželk

Astma

Drugo:

Informacija nam bo omogočila, da poskrbimo za varnost vašega otroka v povezavi z njegovimi posebnimi potrebami. Spodaj podpisani starš/skrbnik prijavljam svojega otroka na Ankaran 2022. Spodaj podpisani starš/skrbnik prijavljam svojega otroka na Oratorij 2022.Z izpolnjeno in podpisano prijavnico dovoljujem, da se moj otrok udeleži počitnikovanja 2022 potrjujem, da sem seznanjen/a z njegovim programom in pravili obnašanja ter da z njimi soglašam.

 

 

 

Kraj in datum prijave:                                                                            Podpis staršev/skrbnika

 

_______­­­­___________________                                                               _______­­­­___________________

 

V času izvajanja programa počitnikovanja v Ankaranu in Oratorija v Libojah bomo izvajali vsa potrebna navodila in ukrepe za preprečevanje okužbe in širjenja Okužbe z virusom COVID-19.

Kljub izvajanju vseh predlaganih ukrepov se lahko še vedno pojavijo primeri COVID-19 in druge okužbe. Vedite, da je ob udeležbi na počitnikovanju tveganje za prenos okužbe z virusom SARS-CoV-2 večje. 100% varnosti ne moremo doseči in to tveganje morate sprejeti tudi starši otrok, ki se prostovoljno udeležijo počitnikovanja. Voditelji počitnikovanja in celotna animatorska ekipa je odgovorna, da naredi čim več, da se morebitna okužba med udeleženci ne bi širila. A po drugi strani ne more prevzeti odgovornosti, če se to vseeno zgodi.

Če bo potrebno, boste starši pred odhodom s podpisom ustreznega obrazca, ki ga boste prejeli pri zadnjih navodilih, prevzeli moralno odgovornost, da pošljete na počitnikovanje le zdravega otroka.

Brez navedenih podatkov prijava za počitnikovanje Ankaran 2022 in Oratorij 2022 ni možna. Zagotavljamo, da bo Župnija Griže kot izvajalka programa Ankaran 2022 in Oratorij 2022 in kot upravljavec osebnih podatkov zgoraj navedene podatke obdelovala in hranila izključno za izvedbo in informiranja o programu Ankaran 2022 in Oratorij 2022. S podatki bomo ravnali skladno z zakonom in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vaše podatke bomo hranili do preklica. Hrambo in uporabo podatkov lahko kadarkoli prekličete na naslovu Župnije Griže

Program in pravila počitnikovanja so na voljo na sedežu župnije.

Prosimo, izrazite tudi svoje soglasje ali nesoglasje z naslednjimi vrstami obdelave osebnih podatkov vašega otroka:

Soglašam, da se mojega otroka na programu Ankaran 2022 in Oratorij 2022 lahko fotografira za namen arhiva počitnikovanja Ankaran 2022 in Oratorij 2022 in objavo v lokalnih medijih:

               DA                        NE

 

Vplačila: IZPOLNI ORGANIZATOR

Datum:

obrok

 

 

obrok

 

€ 

 

SKUPNO

 

 

 

Lokacija:
Print Friendly and PDF